Кулінарний майстер-клас проводить 2 аніматора. Дітям надягають спеціальну форму.
На цьому МК діти дізнаються звідки береться шоколад, як він проходить шлях від какао-боба до плиточки шоколаду. Офіціант виносить всі необхідні інгредієнти: розтоплений шоколад, мішечки з різнобарвною глазур'ю, сухофрукти і присипки для прикраси цукерок. На столі у кожної дитини вже є своя формочка для цукерок, а також вибір начинок. Діти заливають розтоплений шоколад з кулінарних мішечків у форми, використовують всю свою фантазію для прикраси і відправляють застигати. Після застигання діти можуть з'їсти відразу цукерки або забрати з собою у фірмовій коробочці з стрічкою і наклейкою.
Якщо діти маленькі (до 5 років), майстер-клас проводиться обов'язково разом з батьками.
Запоріжжя,
пр. Соборний, 83/85
ТРЦ «АВРОРА»,
4-й поверх