Обери місто

4 зміна - 19.07 – 31.07 - Тематична програма «Аліса в країні Чудес»

Протягом програми ми з вами будемо подорожувати з героями книги Льюїса Керролла «Аліса в країні Чудес» . Головна героїня потрапляє в країну, де з нею відбуваються різні чудеса.

На час зміни табір перетворюється в країну снів і мрій Аліси . Кожен загін – герої снів Аліси, піддані Білої Королеви, які в кінцевому рахунку, повинні допомогти Алісі повернутися додому. Вожаті - провідники по країні Чудес. Комплекс – королівський двір.

Так вийшло, що Червона Королева втекла з в'язниці і планує скинути Білу Королеву і вигнати назавжди Алісу з країни Чудес. Виходить, що герої снів теж в небезпеці, адже якщо не буде Аліси, то і сни теж зникнуть. Герої снів повинні довести, що вони найоригінальніші, найактивніші, веселі і перемогти Червону Королеву, тим самим врятувати Алісу і країну Чудес.

Кожен загін протягом всієї програми оформляє свою книгу казок. За підсумками кожного дня робляться записи в книзі по заданих параметрах: мораль дня казки, картинка героя (героїв) (набувають або виграють в змаганнях), записують, чим запам'ятався минулий день, відзначають свої досягнення.

Кожен день діти можуть отримувати винагороду за прибирання, дисципліну, творчість, перемогу та участь в конкурсах, командних та індивідуальних змаганнях, за виконання різних завдань. За хорошу роботу герої отримують винагороди у вигляді шахових фігур. Запрошуємо тебе поринути в світ Чудес і сновидінь, провести філософські бесіди з Чеширським котом і станцювати Джигу Дригу разом з Шляпником!

0 0)
Назад

Бажаєте безлімітних розваг?
Завітайте в Smile Рark

Ми чекаємо вас у

Запоріжжя,
пр. Соборний, 83/85
ТРЦ «АВРОРА»,
4-й поверх

Розробка і просування сайту -
EFFECTIVE-studio
©

Приєднатися
в соц. мережах

пр. Соборний 83/85,
ТРЦ «АВРОРА»

Зупинка:
Редакція газети «Запорізька Січ»

Паркінг:
На території ТРЦ «АВРОРА» працює платна парковка.

Парк зачинено

Графік роботи:
- -, з - - по - -