Обери місто

5 зміна - 02.08 – 13.08 - Тематична програма «Вартові Галактики або Велика космічна подорож»

В якості ігрової моделі обрано тематична програма «Вартові галактики або космічну подорож» . Учасники зміни – це юні жителі Галактики, загони це ПЛАНЕТИ. Кожному загону потрібно придумати назву планети, вибрати народ, який на ній живе. Також визначитися чим займається ця планета.

Табір – це галактика. Ми разом подорожуємо в космічному просторі, збираємо артефакти (зірки). Видаються ці артефакти за перемоги і участь в творчих, спортивних, інтелектуальних конкурсах і змаганнях, за чистоту і т.д. По дорозі нашої подорожі нам трапляються чорні діри, метеоритні дощі і сонячні затемнення, комети і астероїди, космічні пірати і НЛО, несподіваний водоспад зірок, Чумацький Шлях, різні сузір'я.

Кожен день діти будуть подорожувати по просторах космосу, відкриваючи для себе нові зірки, планети і астероїди. При цьому вони стають учасниками ігрових програм, вікторин, свят, спортивних заходів. В основу подорожі покладено принцип розвиваючого відпочинку, який сприяє процесу подальшого розвитку особистості дитини.

Учасникам програми належить дізнатися багато нового і пізнавального, подорожуючи в космічному просторі, пройти важкі випробування, підсумком яких стане повернення на рідну планету Земля.

Всі ми в душі фантазери, і звичайно ж в мріях і фантазіях представляли себе учасником фільму «П'ятий елемент» або «Валеріан і місто тисячі планет», і обов'язково співпереживали разом з героями фільму «Вартові галактики» за результат космічної битви. Все це чекає тебе в тематичній зміні «Вартові галактики або велику космічну подорож»!

0 0)
Назад

Бажаєте безлімітних розваг?
Завітайте в Smile Рark

Ми чекаємо вас у

Запоріжжя,
пр. Соборний, 83/85
ТРЦ «АВРОРА»,
4-й поверх

Розробка і просування сайту -
EFFECTIVE-studio
©

Приєднатися
в соц. мережах

пр. Соборний 83/85,
ТРЦ «АВРОРА»

Зупинка:
Редакція газети «Запорізька Січ»

Паркінг:
На території ТРЦ «АВРОРА» працює платна парковка.

Парк зачинено

Графік роботи:
- -, з - - по - -